Haastamme oivaltamaan

Työelämä on vaativampaa kuin koskaan. Moni meistä kadottaa suorituspaineiden alle työnilon ja pahimmassa tapauksessa itsensä.

Indikator on hyvien yritysten työnohjaaja ja kouluttaja. Kanssamme voit rakentaa työkulttuuria ja -arkea, jossa resursseja luodaan eikä pelkästään kuluteta.

Indikator tarkoittaa mittaria, joka heijastaa edistymistä. Sitä me haluammekin olla: kanssakulkija, herättelijä ja peilipinta, josta näet itsesi, tiimisi ja työsi mahdollisuudet.

Tarjoamme työkalut tärkeiden oivallusten tekemiseen, autamme työstä palautumisessa ja vapautamme energiaa uuden oppimiseen.

Autamme ihmisiä
ja työyhteisöjä
kukoistamaan
pelkän jaksamisen sijaan

 

Meistä hyvinvointi on jokaisen ihmisen ja työyhteisön oikeus. Jokainen ansaitsee tulla nähdyksi ja arvostetuksi kokonaisena itsenään, ei pelkän ammatti-identiteetin kautta.

Autamme rakentamaan onnellisia työpaikkoja, ratkaisemme ja ennaltaehkäisemme työelämän kriisejä ja autamme ymmärtämään itseäsi ja tiimiäsi paremmin työnohjauksen avulla.

Tarinamme alkoi palavasta halusta auttaa ihmisiä työelämän aallokoissa, ja se jalostui vuosien saatossa oivallukseksi työnohjauksen ja psykoterapian yhdistämisestä. Nykyisessä muodossaan Indikator Pro Oy näki päivänvalon vuonna 2022.

Me haluamme lisätä inhimillisyyttä, vuorovaikutusta ja ihmisyyden ymmärtämistä työpaikoilla.

Aiomme muuttaa koko suomalaisen työkulttuurin – yksi ihminen, yhteisö ja työpaikka kerrallaan.

Unelmamme on mielen hyvinvointia arvostava yhteiskunta, onnelliset ihmiset ja työelämä, jossa on tilaa ihmisyydelle ja elämälle.

Pidämme mielestäsi mielellämme huolta.

Enemmän
elämää
työelämään

 

Arvomme

INHIMILLISYYS
Inhimillisyys taroittaa meille ihmisten ja erilaisuuden ymmärtämistä, arvostamista ja kunnioittamista. Kohtelemme kaikkia tasavertaisesti ja hienotunteisesti. Ihmisarvo kuuluu kaikille, emmekä tee töitä epäreilujen yritysten kanssa. 
KEHITTYMINEN
Meistä jokainen voi kasvaa, oppia ja kehittyä. Tuemme asiakasta tämän kasvuprosessissa ja sitoudumme kehittymään myös itse. Ihminen ei tule koskaan valmiiksi, ja se jos mikä antaa rajattomat mahdollisuudet oman potentiaalin kasvattamiseen.
ROHKEUS
Meille rohkeus merkitsee toden puhumista ja itselle ja muille rehellisenä pysymistä. Emme pelkää vaikeitakaan aiheita. Ymmärrämme, että vaatii rohkeutta tunnustaa oma keskeneräisyys. 
YHTEINEN YMMÄRRYS
Kaikki lähtee vuorovaikutuksesta ja mahdollisuudesta dialogiin. Luomme kanssasi luottamuksellisen tilan, jossa avaamme yhdessä uusia näkökulmia, oivalluksia, toivoa ja mahdollisuuksia.
Kirsi-Marja Hoffren

Kirsi-Marja Hoffrén

Toimitusjohtaja, psykoterapeutti, työnohjaaja, kouluttaja

Kirsi-Marja Hoffrén on Indikator Pro Oy:n perustaja ja yrityksemme lempeä, helposti innostuva ja kannustava toimitusjohtaja.

Kirsi-Marjalla on yli kahden vuosikymmenen kokemus ihmissuhde- ja terapiatyöstä ja hän onkin tunnettu psykoterapeuttisia menetelmiä hyödyntävästä työnohjausmetodistaan.

Toimitusjohtajamme on koulutukseltaan muun muassa perheterapian kouluttajapsykoterapeutti (VET), systeemisen toimintamallin kouluttaja ja työnohjaaja. Kipinä uralle syttyi aikanaan sosiaalialan asiakas-, esimies- ja kehittämistehtävissä.

Kirsi-Marja on hoitanut vakavissa elämänkriiseissä olevia asiakkaita, tarjonnut yrittäjänä perhe- ja paripsykoterapiaa, ohjannut sosiaali- ja terveydenhuollon työryhmiä ja kouluttanut psykoterapeutteja.

Indikatorissa Kirsi-Marja on keskittynyt yksilöiden, esimiesten ja tiimien työnohjaukseen. Hän on myös yksi harvoista lastensuojelun systeemisen toimintamallin kouluttajista Suomessa.

Puhelin: 044 366 3524
S-posti: kirsi-marja.hoffren@indikator.fi
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/kirsimarjahoffren/